Påsklov

publicerat i Allmänt;

Hej bloggen! Förlåt för den ursula bloggningen. Men har haft jättemycket att göra i skolan den här veckan, men nu har jag påsklov, äntligen! Förutom att plugga så var jag och såg Johan Falk - kodnamn Lisa i förrgår, den var superbra verkligen :) och igår hade jag ett träningspass med en PT som la upp ett träningsschema för mig. Så idag ska det gymmas :) hela igårkvällen bestod av att packa eftersom jag följer med Martin och hans familj till deras hus uppe i Härjedalen från imorgon till på måndag. Ska bli hur mysigt som helst!! :)

Gårdagens händelse

publicerat i Allmänt;
Förlåt för dne hur dåliga bloggningen som helst. Gårdagen var dock riktigt galen och rolig. Sov till klockan 17 ungefär, sen fixade jag mig tillsammans med Martin och så drog vi ut. Åt först middag på Soft, kök & bar med Frida, Fredrik, Oscar, Linda och Martin och sen blev det en nattklubb så då körde vi fullt ös. Hur kul som helst, längtar verkligen tills jag blir 18 nu!!!

Påskägg

publicerat i Allmänt;

Har fått årets första påskägg idag :) fullt med godis, vilket kanske egentligen inte är så bra, men är det påsk så är det! Är iallafall på väg hem till mitt andra hem just nu. Ska fixa något att äta och sedan åka vidare till Frida :) hoppas ni haft en härlig fredag!

Freeeeedag

publicerat i Allmänt;

Hej kompisar!! Äntligen fredag, hur skönt?!? Och inte vilken fredag som helst utan party fredag :D sitter på jobbet just nu och ska snart äta tårta, fira Patrik som fyller år! :D sen efter det åker jag mot Värmdö, rättare sagt till Frida. Med henne ska denna kväll och natt spenderas, party party!

veckans vändpunkt

publicerat i Allmänt;
skulle inte säga nej till lite utomlandsvärme idag..
 
idag är det vvp, veckans vändpunkt. Känns otroligt skönt att veta att det det bara är två 2 mornar till innan det är helg. Råkade försova mig i imorse så missade förmiddagslektionen som är ända till klockan 11. Så snart ska jag åka mot skolan för att ha tyska och idrot :) blir bara mer och mer ledsen när jag kollar ut genom fönstret och ser att gräsmattorna åter igen blir täckta av snö.. Ha en bra onsdag! :)

Hard work

publicerat i Skönhet och hälsa;

Har precis avslutat ett 90 minuters träningspass. Värmde upp först med kondition och övergick sedan till styrka och avslutade med lätt kondition. Sammanlagt blev det 40 min styrka och 50 min kondition. Självklart stretchade jag också. Nu ska jag äta upp min yoghurt och banan och dricka upp gainomaxen innan jag möter upp Martin :)

Vintern är tillbaka

publicerat i Allmänt;

Åh Gud vad jag hatar det här. Snökaos i mars!! Verkligen inte okej enligt mig. Imorse satte jag till och med på mig vinterjackan.. Blev lite smått deprimerad. Men men, ser fram emot att jag ska träna idag och sen ha myskväll delux med världens bästa :)

@ Work

publicerat i Allmänt;

Hejhej! Sitter på jobbet just nu, första dagen och allt går hur bra som helst! Mycket nytt men jag lär mig fort om jag får säga det själv. Har fått jobb på pappas jobb, eller ja ett syster företag så jag sitter i deras butik och tar hand om kunder och kakel, klinkers och allt vad som hör plattsättning till :)

Godmorgon!

publicerat i Allmänt;
bild från weheartit.com
 
Åh vad jag längtar tills mornarna kommer se ut sådär. Man vaknar, kliver upp och äter hotellfrukost och sedan lägger man sig på stranden eller vid poolområdet och tar en härlig smoothie. Håret börja bli ljusare och kroppen går mot det mörkare, samtidigt som man kan känna saltvattnet torka mot huden och lyckan över att allt är så perfekt bara växer. Nu vill jag verkligen iväg med min älskling till Egypten. Tålamodet börjar ta slut.. 

Bnf

publicerat i Allmänt;

Sitter på tåget på väg in till stan med Cajsa. Ska hinna med lite shopping och mys innan hon beger sig hemåt. Så vi går nog förbi NK mot sturegallerian och avslutar med världens godaste smoothie. Mums!!!

pretty little liars

publicerat i Tv & film;
 
Efter en väldigt låång väg hem, då bussen dog och bestämde sig för att sluta fungera kom vi tillslut fram. Nu har vi precis ätit mat och ska kolla på pll. Bästa bästa!! Hoppas ni får en mysig fredag! :)

Mellis

publicerat i Allmänt;

Sitter på sist lektionen och äter mellis. Yoghurt med färska bär och ramlösa. Slutar klockan fem. Längtar ihjäl mig!! Kommer bli en sån himla bra helg!! :)

Finally friday

publicerat i Allmänt;

Gud så skönt med fredag, och så glad som jag är idag har jag inte varit på länge. Beror både på det fina vädret, men mest på att jag ska få träffa världens bästa bnf idag!! 17.30 står jag där på perrong 8 och väntar på dig! Ska bli så kul att få träffa henne, så himla länge sen nu!! 

drömhåret

publicerat i Skönhet och hälsa;
Åh vad jag älskar den här bilden. Håret är ju helt otroligt fint! Ångrar mig till tusen att jag klippte av mitt egna. Men men, har både fått tjockare och friskare hår nu, så det är ju något som är possitivt iallafall :)

Love

publicerat i Allmänt;

Det var så mysigt att komma hem igår. Både rosor, ben & jerrys och hemma gjord saft var dukat vid sängen. Han hade lagt på minne för länge sen en film jag sagt att jag ville se, så den var nedladdad. Allt jag behövde göra var att krypa ner under täcket och koppla av. Mys! Jag kan inte få nog utav den killen :)

3 månader

publicerat i Allmänt;

Idag är det inte vilken dag som helst utan min och Martins månadsdag. Men innan jag får träffa honom så är det en hel del som ska göras. Först skolan såklart, sen äta middag med klassen och hitta en present innan vi beger oss mot Dramaten för att se på den girige tillsammans med någon annan klass. Ska bli sådär kul, teater och kulturella saker är väl inte riktigt min grej. Förstår mig inte riktigt på det roliga och fina i det hela. Efter det rullar jag mot Värmdö för att kanske hinna ses iaf 1 timme innan dagen är slut :)

bloglovin

publicerat i Allmänt;

 
glöm inte att ni kan följa mig på bloglovin!  det är bara klicka på knappen i högra hörnet, super enkelt och bra! :)

Sunny Morning

publicerat i Allmänt;

Godmorgon!! Sitter på tåget på väg till skolan. Vill inte alls egentligen. Idag är en sån dag när jag bara vill hitta på något galet med ett gäng kompisar. Typ hyra cykel och cykla genom stan istället för att sitta i skolbänken. Åååh vad härligt. F1 ql. Meeeen skolan är viktig och såklart jag inte kommer hoppa den idag :) vi hörs lite senare, pusshej

Söndagsmys

publicerat i Allmänt;

Jag har haft en jättemysig söndag. När vi vaknade åt vi en stor frukost, sedan klädde vi på oss och gick en promenad i solen. Hur skönt som helst!! När vi kom hem igen drack vi te och efter det åkte vi mot mig och handlade med oss godis och ben & Jerry's! Nu kollar vi på film och äter upp alla onyttigheter, mumsssss :)

50års kalas

publicerat i Allmänt;
 
Godmorgon! Hoppas allt är bra med er, med mig är det superbra. Bloggningen i helgen har inte varit den bästa, men jag har haft fullt upp och har helt enkelt åsidosatt den. I fredags var vi först med Martins kompisar, sen drog vi hem och kollade på film. Igår var det dock festligheter som stod på schemat. Nämligen 50 års fest för Martins mamma som fyller år idag :) Grattis grattis!  Hur dagen ser ut idag är inte helt bestämt men ut i solen ska jag iallafall. Så himla härligt att solen visar sig allt oftare!!

Äntligen helg

publicerat i Allmänt;

Igår blev det dåligt med bloggningen, var upptagen hela dagen. Första var det skola och sen på kvällen åkte jag först ut och åt med Martins familj och sen åkte jag och Martin och kolla på stjärnfall innan vi mötte upp Frida och Fredde för att kvällsfika i stan. Idag så vet jag inte hur kvällen ser ut. Har slutat nu och ska äta lunch med tjejerna. Sen ska jag skiva klart min och Fridas företagsekonomi uppgift :) är hur härligt väder som helst ute, dock lite kallt. Men det är iaf sol!! :)

"being someone's last love is beyond perfect"

publicerat i Allmänt;
 
Sitter och väntar på att Martin ska sluta jobbet. Idag blev en sen kväll,han slutar nämligen runt nio tiden. Hur som helst ska jag ta och packa mina väskor och sedan möta upp honom. Det bästa som finns är att få somna bredvid honom, helst i hans famn. Det kan vara det bästa på hela dagen ibland! Åh, är så himla töntigt kär. Fastän jag fick en hejdå puss imorse så saknar jag honom gånger tusen. Bästa i världen, det är han det. Min helt klart bästa kärlek. ♥

waffles

publicerat i Allmänt;
Imorse när jag vaknade var jag riktigt sugen på våfflor, och det är vad det blev till frukost. Nygräddade våfflor med drottningsylt och glass. Mums vad gott. Är hemma som sagt idag också och ska bara ta det lugnt. Läsa lite ur femtio nyanser av honom och ströplugga. En riktig mysdag om jag får säga det själv ♥

Godnatt världen

publicerat i Allmänt;
Ikväll har jag verkligen tagit hand om min kropp och gjort allt för att bli frisk. Har badat oljebad för att mjukgöra huden, samtidigt som jag låg i badet hade jag ansiktsmask och hårinpackning. Efter det skrubbade jag hela kroppen med världens bästa kroppsskrubb (kan göra ett inlägg om den imorgon). Nu har jag smörjt in hela mig, gjort en fläta i håret och ätit 2 apelsiner. Dock blir jag hemma imorgon bara för att bli helt frisk! Godnatt världen♥

Take me away

publicerat i Resor;
 
Just idag längtar jag lite extra till Egypten. Vill verkligen sätta mig på flyget nu nu nu och komma fram till pyramidernas land! sola och bada och glömma bort resten av världen i 2 veckor. Det kommer bli en bra resa det där, det känner jag på mig ♥

rise and shine, sunshine!

publicerat i Allmänt;
 
Godmorgon! Vaknade upp täppt i näsan och med halbränna så idag blir det att vara hemma och bli frisk. Har inget plugg som måste blir akut klart så jag behöver inte plugga något hemma idag, känns verkligen hur skönt som helst. Så idag blir det gossip girl och bara ta det lugnt! :)

Godnatt

publicerat i Allmänt;

Vilken dag. Har varit helt slut hela dagen. Igår var jag nämligen på bio och kom hem halv ett på natten. Inte smart att göra sista dagen på lovet kan jag säga. Så idag har blivit en slappardag med min älskling. Gick förbi hans jobb när jag slutade med fika och myste lite. Sen åkte vi till läkaren då jag hade läkartid och när vi kom hem därifrån myste vi bara med min familj. Nu ligger han och sover och jag ska snart somna på hans bröst. Ville bara säga att jag lever och att uppdateringen blir bättre imorgon! :) puss & Godnatt!

 

Gårdagen

publicerat i Allmänt;
 
Gårdagen blev väl inte riktigt som vi tänkt oss. Eller ja, bowlingen om man ska vara riktigt ordentlig. Eftersom alla var över 20 som vi var med så trodde vi att vi också skulle kunna få vara med och bowla. Men när vakten vaknat på fel sida så fick vi inte komma in. Riktigt segt. Så vi fick sätta oss i Martins bil och vänta i lite mer än en timme på att de skulle bli klara, Haha livrädd och inlåsta satt vi i en bil och kollade på Melodifestivalen i repris. Ja, sånt händer väl bara oss. Efter det så blev det lite chillkrök hemma hos robin och vid fem imorse ramlade vi in hos Martin. Härlig kväll trots sina oplanerade händelser! :)

Mat och bowling

publicerat i Allmänt;
 Mamma och pappa♥
 
Kom alldeles precis hem från båtmässan. Pappa hittade en ny älskling som kanske blir vår till sommaren 2014. De flesta i min familj älskar att vara ute till sjöss och en släkting som bor i tyskland seglade faktiskt förbi vårt hus i Sverige för några sommrar sen. Ganska coolt att lyckas segla ända från Tyskland till Sverige må jag säga :)
 
Snart ska jag möta upp Eveliina för att åka in mot stan och bowla och äta med ett gäng. Efter det blir det nog lite dricka och mys hemma hos någon (martin?!) och sen får vi se vad som händer. En ganska bra lördag om jag får säga det själv! :)

Godmorgon

publicerat i Allmänt;

Hoppas ni sovit gott! Det kan jag inte säga att jag har gjort. Somnade runt tre inatt och vaknade vid klockan sex och halv nio imorse. Segt, men så kan det bli ibland. Dagens planer är att åka till båtmässan med mamma och pappa och kika in lite härliga båtar. Efter det ska jag möta upp Eveliina och vad vi hittar på är inte bestämt. Kanske åker mot värmdö för chillkrök eller så är vi bara hemma och tar det lugnt! Bra blir det vilket fall som helst! :)

ta-hand-om-sig-själv kväll

publicerat i Skönhet och hälsa;
 
Efter en jättemysig middag hemma hos Martins morföräldrar har jag nu kommit hem och pysslar om mig själv. Jag och Frida var ju på SPA för en månad sen och fick med oss lite olika hudvårdsprodukter och tester hem som jag provat nu ikväll. För att göra kvällen ännu mer tjejig ska jag inviga säsong 5 på gossip girl och bara njuta av att kunna ta det lugnt! Hoppas eran fredag varit super bra! ♥

min garderob

publicerat i Nytt i garderoben;
Fick en kommentar alldeles nyss som undrade om jag inte kunde visa bilder på hur min garderob blev, och absolut kan jag det! :) Eftersom jag är extra svag för väskor så har jag gjort ett upplägg där 2 av mina garderober är till för kläder och den sista är för väskor! 
 
 
 
 
 
 

hello march

publicerat i Allmänt;
Godmorgon kompisar! Hela gårdagen rensade jag mina garderober med hjälp av Martin. Känns så otroligt skönt. Slängde omkring 18 jeans, och 3 papperspåsar med tröjor och blusar. Så nu kan jag välkomna vårkläderna med en öppen famn. Idag ska jag försöka rensa datan på massa skräp och sortera mina bilder. Sen ska jag även till värmdö för att fira Martins morfar! Dock blir kvällen väldigt lugn för min del. Medans Martin ska ut efteråt och röja med killarna så ska jag ligga hemma och kolla på gossip girl och äta ben & jerry´s!