så lycklig att jag kan dö

publicerat i Allmänt;
Tänk vilken tur jag har att få ha världens bästa till kompis. Du får mig alltid glad du, Cajsa. Nu är nästa projekt planerat, och vad det är får ni se nästa månad. Men jag kan lova er att det blir dunder och brak. Fyfan vad jag längtar!! Min knasboll det där, och kul ska vi ha! bästa bästa bästa

Frågor och svar

publicerat i Frågor och svar;

Jag har fått ganska många frågor både på facebook, bloggen och kik om mina bikinis och Victoria's secret produkter så jag tänkte svara på de 3 vanligaste frågorna som ni ställer :)

Fråga: vart kommer den rosa bikinin ifrån? :D älskar färgen hihi
svar: den kommer från H&M! :)

Fråga: Vart har du köpt dina VS produkter? :)
Svar: jag har fått alla av min syster i present, men jag vet att de går att få tag i Farsta. Annars finns det jättemånga bra sidor där du kan beställa ifrån på nätet!

Fråga: vart har du köpt din blommiga bikini?? :)
svar: Även den kommer från H&M, de har fått in massa härliga bikinis så skynda dit!

Godmorgon!

publicerat i Allmänt;

Oj vilken seg morgon. Har nog inte varit såhär trött på väldigt länge.. Inte nog med det så är röda linjen försenad osv, så idag lär jag inte komma i tid till skolan :) idag blir det iallafall gym och jag är taggad till tusen!! Ha en fin dag :)

Dagens händelser

publicerat i Allmänt;

Martin och jag idag!

Vilken underbar dag. Hade super kul med Martin i Farsta, precis som vi alltid har. Efter shoppingen mötte jag upp Eveliina för en mysfika och en massa tjejprat! Nu ska jag duscha och efter det blir det strawberry cheescake och film :)

 

nytt i garderoben

publicerat i Nytt i garderoben;
Fick med mig lite smått och gott från shopping rundan idag. Blev ytterligare en till bikini.. börjar bli lite för många nu. Men man måste vara väl förberedd till Egypten! Annars blev det ett par vita jeansshorts, en grå långärmad tröja och lite underkläder. Nöjd!
 

Shoppingsöndag!

publicerat i Allmänt;
Välkommen söndag! Sitter i bilen på väg till farsta för att shoppa. följde med och hjälpte Martin att handla igår, så idag är det min tur och antagligen hans tur igen haha. Efter det åker jag raka vägen hem för att träffa Eveliina på en fika. Mys!

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Gårdagen slutade superbra. Vi hamnade hemma hos Rikard och Nina efter att ha varit med Martins pappa i hans hobbygarage där han har sina "leksaker". Först gick vi och handlade och sen blev det film och kortspel. Efter en lugn kväll blev det taxin hem och vid halv ett hamnade vi i sängen. Idag är jag uppe med tuppen och är på väg till jobbet. Sen blir det shopping och ikväll blir det en hel del festligheter! Lovely saturday :)

On my way

publicerat i Allmänt;

Halloj världen! Sitter på tåget på väg till skolan och är hur trött som helst. Förstår dock inte hur det går ihop eftersom jag somnade halv elva igår och vaknade klockan halv tio idag. Hur som helst är det äntligen fredag! Vet inte hur kvällen ser ut, det var prat om att basta men jag har inte fått någon mer info om det, sen var jag bjuden på fest men det är jag för trött för att gå på, ska nämligen jobba imorgon. Men på något sätt slutar nog kvällen bra :)

7 bekännelser

publicerat i Allmänt;
När jag föddes var jag svarthårig
Mina ögon ändrar färg beroende på ljus och årstid
Jag vill bli polis när jag blir stor
Jag har bloggat sen jag gick i 7an och har sammanlagt haft runt 7 olika bloggar
Jag har ett jättestort intresse för smink 
Jag är bara halvsvensk, då pappa är från tyskland och mamma är norsk
Jag har inget mellan namn, utan mitt fullständiga namn är Felicia Elander

träning på g

publicerat i Allmänt;
Tumblr_mgji0nvltm1rf86ffo1_500_large
Vilket härligt väder det har varit ute! Nu känns det verkligen som att våren har kommit. Gick och köpte glass på sista rasten med Ammani och Tara, solen sken, det blåste ingenting och man kände hur mycket solen värmde. Galet hur härligt det här. Ska svara på några frågor ni frågat lite senare ikväll, men nu ska jag och Martin träna. Idag blir det styrka. Wiihoo. Here we come Egypt!

Strawberries and champagne

publicerat i Skönhet och hälsa;
Godmorgon världen! Har precis tagit en dusch och smörjt in mig med en av mina favoriter från Victorias secret, nämligen strawberries and champagne. Den doftar så otroligt himla gott! För övrigt så sitter jag och äter frukost, och förbereder mig inför skolan. Hoppas ni får en bra dag! ♥

Godnatt!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag och Martin varit ute på en löprunda tillsammans, och imorgon blir det styrka. Äntligen har vi kommit igång med träningen tillsammans, hur kul som helst :) För övrigt så gick min redovisning idag jättebra och nu ska vi krypa ner och kolla på 27 dresses. Godnatt!

new in

publicerat i Nytt i garderoben;
Nu har jag blivit ännu en bikini rikare. Kan ju inte motså dem när de hänger i butiken. För det andra har jag varit tvungen att slänga alla mina gamla på grund av att dom blivit försmå upptill, tråkigt men det finns ju något positivt i det hela. Får se hur många till det blir innan sommaren är över..

Träningslära

publicerat i Allmänt;

Har precis skrivit klart mitt manus till min idrottsredovisning som jag ska ha imorgon. Jag ska prata om ett träningsschema jag planerade i vintras, hur det gått, vilka resultat jag fått fram osv i 10 minuter. Ska bli jättekul, tycker verkligen träning och hälsa är roligt och intressant. Så hoppas jag sätter det här. Då är det ett A som kommer stå som slutbetyg i idrottskursen. Wiiie.

Justin Bieber igår

publicerat i Musik;
Inte jag som filmat de här videosarna, ska dock försöka ladda upp en egen video där jag klippt ihop allt som jag filmat!

Gårdagen var grym. På alla sätt och vis. Jag vet inte om det var för att han flög in på scenen, tog av sig tröjan, sjunger så jäkla bra eller dansar sexigt. Antar att det är en mix av allt tillsammans. Skulle inte tacka nej till att få uppleva det där igen. Helt klart den bästa konserten jag varit på och nästa steg är att få se honom live utomlands, helst LA. I en sån stor stad nära hemlandet. Fy attans vad ballt. ♥

Justin Bieber ikväll

publicerat i Allmänt;
Large
Äntligen är dagen kommen. Den dagen jag väntat på i 9 månader. Idag ska jag få se min älskade Justin uppträda. Det är så himla stort för mig att jag knappt kan beskriva det. Högtalarna är redan uppvärmda här hemma med alla Justins låtar och versioner. Jag är så lycklig att jag skulle kunna dö. Snart ses vi!

Söndagskväll

publicerat i Allmänt;
Ännu en härlig söndag har passerat. Vaknade tidigt idag så fixade mig iordning och åkte sen ut och körde med pappa, avslutade med att jag körde halva vägen till Martin. Väl i gullmars tog jag tuben mot Slussen och sedan bussen till Värmdö. Väl där blev det grillning och utflykter med Wille, Martin och Felix. Rolig och härlig dag!! Nu har vi precis badat bubbelbad och jag ska ladda upp inför JUSTIN BIEBER IMORGON!!! Galet kul :)

Saturday night out

publicerat i Dagens outfit;

♥Kofta - Gant   ♥Blus - H&M   ♥Jeans - H&M   ♥Armband - Thomas Sabo
Kom alldeles nyss hem från Ammani. Hade det supermysigt och trevligt, precis som en tjejkväll ska vara. God mat, mys på balkongen, fruktiga drinkar och en himla massa prat. Nu ska jag krypa ner i sängen. Dröm så sött! puss ♥

Girlsnight

publicerat i Allmänt;
Sl3qgbj-zqa_large
Halloj! Vilket härligt väder, kan inte göra annat än att älska det. Imorse vaknade jag vid klockan 9, när jag klev upp ur sängen hade mamma och Martin dukat fram fukost så hela köksbordet täcktes. Hur gott som helst! Efter frukosten blev det en långpromenad i solen längs med vattnet på ungefär 6 km. Hur härligt som helst. Efter det åkte Martin mot Värmdö och jag satte mig ute och solade tills nu. Ska snart fixa mig iordning innan det blir tjejmiddag hemma hos Ammani, och efter det åker jag antagligen och möter upp Elin och Ida, my old girls! ♥

nytt i garderoben

publicerat i Nytt i garderoben;
Nu har jag äntligen hämtat ut mitt paket från H&M, och nu kan jag inte längta mer till sommaren än vad jag gör. Åh vad bra den här sommaren kommer bli!

finally fredag

publicerat i Allmänt;
efter fem skoldagar är det helg igen. Veckorna bara flyger fram och i den här takten kommer det kännas som att jag har sommarlov imorgon. Hade företagsekonomi 2 prov i skolan. Gick hur jäkla bra som helst!!!! Jag och Ammani var de ända som lyckades bokföra så att balansräkningen blev helt korrekt. Blir så stolt över mig själv. Fick även D på matteprovet, vilket är hur bra som helst för att vara mig. Så mamma och pappa tyckte vi skulle fira att det går så bra i skolan ikväll.Därför blir det finmiddag och myspys med familjen ikväll. Vilken bra fredag det är! :)

min kärlek

publicerat i Allmänt;
Har haft en superbra dag, både i skolan och efter skolan. För ett tag sen kom Patrik och Joel förbi mig och vi snackade en del innan dom åkte vidare. Roliga killar det där :) Sen åt vi middag och busade efter maten. Han gör mig så glad, världens finaste. Skulle välja honom 1000 gånger om. Bäst är vad vi är tillsammans. 

Instagram

publicerat i Allmänt;

Ni har väl inte glömt att följa mig på instagram? Feliciaelander heter jag där också :)

And baby that's all i need, someone like you burning through me

publicerat i Allmänt;

Idag vaknade en betydligt gladare Felicia upp till solsken. Ibland har man sina dåliga och jobbiga dagar och det är bara att kämpa sig igenom dom! Dagens planer ser ut så att jag har tyska-prov och efter det åker jag och möter upp Martin. Kvällen kommer bestå av att plugga mestadels medan han är på AW med kompisarna. Kanske möter upp dom lite senare, men det är inget som är bestämt. Ha en fin dag allihopa!

Nya converse

publicerat i Nytt i garderoben;
 När jag kom hem idag stod det ett par nya converse på min säng. "Här får du för att den här dagen ska bli lite bättre, det är du värd". Mina föräldrar är dom bästa. Och ja, ni lyckades få mig lite gladare. Älskar er ♥ 

You have to fight through some bad days to earn the best days of your life

publicerat i Allmänt;
 Usch, den här dagen började inte bra. Kände mig nere i början av dagen och efter andra lektionen orkade jag verkligen inte mer. Är så himla trött på falska personer som lever genom andra och som hela tiden ser allt för att få egen vinning. Efter ett tag inser man vilka personer det är och nu har jag förstått att jag egentligen bara blivit utnyttjad. Hur som helst så fick jag tillåtelse av både mamma, pappa och mina lärare att gå hem från skolan vid elva. Mötte upp Ida, och det var välbehövligt. Åt lunch och drack chailatte. Mötte upp Kristoffer en liten stund och stötte även på några killkompisar. Saknar att träffa gamla gänget varje dag. Hur som helst nu ska jag ut och springa bort alla negativa känslor. Satsar på 7 km. 

Måndagsmys

publicerat i Allmänt;

Är så otroligt glad att jag verkligen tog vara på det fina vädret igår med tanke på vilket oväder det var idag. Åt dock en god lunch med Ammani och efter det gick jag och gymmade i 2 timmar. Kvällen har bestått utav familjeutflykt med mamma, pappa och Martin, bara min syster som saknades :P haha vi är så töntiga! Just nu kollar vi på Wallander och äter bj och kakor. Det var dom 2 timmarna i gymmet :P hur som, hoppas ni haft en fin dag trots regnet :)

Med smak av skärgården

publicerat i Allmänt;

Vilken underbar dag! Vaknade av att solen sken in genom fönstret. Tog det lugnt ett tag innan vi fixade oss och åkte iväg för att byta till sommardäck. Nu sitter vi på altanen och äter toastskagen och dricker saft i solskenet. Snart blir det en långpromenad och ikväll ska vi bada bubbelbad och kolla star wars. Åh vad jag älskar livet ♡

nya naglar

publicerat i Allmänt;
Jobbade 10-14 idag, gick hur bra som helst. Jag gillar verkligen mitt jobb. Härliga människor att jobba med och kul att kunna vara till hjälp för kunder :) Efter jobbet hämtade Martin upp mig och vi åkte in till stan och åt lunch. Hjälpte Martin att köpa nya skor och jag själv fixade mina naglar i mood gallerian. Fy attans vad duktiga dom är där! Helt klart ett tips till er som gillar att få naglarna fixade :) Nu är det dags att laga middag, toast skagen till förrätt, spenat- och osttortellii till varmrätt och sedan strawberry cheascake till efterrätt!! MUMS ♥

4 månader

publicerat i Allmänt;
 
Godmorgon mina vänner! Valde att inte blogga igår då jag faktiskt inte hann. Efter skolan begav jag mig raka vägen till mitt hjärta för att gå ut och äta på vapiano. Första timmen satt vi bara och drack och myste, sen när hungern satte igång gick vi och beställde maten :) efter några timmar där drog vi vidare till soft kök och bar och träffade bland annat Martins brorsa och hans jobbkompisar. Trots att kvällen slutade lite oväntat och utanför planerna hade jag världens mysigaste dag. Älskar honom så otroligt mycket.

Matteprov och mys i solen

publicerat i Allmänt;
Dagen startade sisådär, då min buss bestämde sig att komma 30 minuter för sent. Men egentligen gjorde det inte mig något, istället satt jag i solen och njöt. När jag väl kom till skolan var det matteprov på direkten och det gick som det gick. Det känns som att det gick bra, men man kan ju aldrig vara säker. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Atlantis, äta ben & jerry´s och helt enkelt fira att den här veckans prov är över. ♥

130410

publicerat i Allmänt;
Då var idrottsprovet skrivet och det gick hur bra som helst. Efter skolan åkte jag och bokade tid för att fixa mina naglar, ska bli så otroligt skönt att äntligen få fräscha händer igen! Nu sitter jag hemma hos Martin och ska snart äta middag med hans mamma, mys :) Sen blir det att plugga lite matte! 

Idrottsteori - motion och rörelse

publicerat i Allmänt;


Då var mitt 6 sidor tjocka häfte utskrivet och klart. Alla sidor i matteboken (förutom 2) klar pluggade och jag är redo för kommande prov! Det ska firas med att äta ute idag! Mums kan jag bara säga!

Mitt sminkskåp

publicerat i Skönhet och hälsa;
 
 
 
 
Igår fixade och trixade jag i mitt sminkskåp, och så här blev resultatet. Inte riktigt som jag vill ha det. Men åh så skönt att äntligen ha rensat och kastat allt som både var gamalt och sånt som jag aldrig skulle använda :)

pluggdag

publicerat i Allmänt;
 
Även denna dag blir jag hemma. Har suttit och skrivit 6 sidor anteckningar till idrottsprovet imorgon, så nu ska jag bara försöka få det att sitta också. Dock tycker jag att idrottsteroi är relativt enkelt, så det borde inte bli några problem. Något som jag dock inte tycker är enkelt är matematiken, och den måste jag tyvärr också göra, men igår pluggade jag på som bara den igår så jag har inte alls många sidor kvar att göra inför provet =) Nu är det dags för lunch, vi hörs snart! 

Hallonvatten

publicerat i Allmänt;
 
 
 
Provade på att dricka hallonvatten idag. Visst ser det alldeles härligt ut? Men jag kan inte säga att det smakade särskilt mycket mer än bara vanligt vatten. Dock var det här var med frysta hallon, så ska prova att köpa färska hallon och se om det ger mer smak. ♥

Godmorgon!

publicerat i Allmänt;
Skulle väldigt gärna spola tillbaka de senaste dygnet, inte bara för att jag hade lov igår utan för att jag är så himla sugen på att äta vapiano till lunch. Idag blir jag dock hemma, har lyckats få urinvägsinfektion så jag ska till läkaren idag och få medicin. Jippi vad kul! Måste vart sen jag var i fjällen och var utomhus konstant, och att det är nu symtomen kommer fram. klockan 15.20 har jag tid hos min husläkare och innan dess ska jag plugga matte och idrottsteori! Hoppas ni mår bra och får en fin dag =) 

Söndag

publicerat i Allmänt;

Godmorgon söndag! Vaknade upp till snöstorm men inte hindrar det mig från dagens planer. Vaknade upp till hemmagjord choklad och nygjorda mackor som min syster stått och fixat med. Sen fixade vi oss och nu är vi på väg mot vapiano för att äta en utsökt lunch innan vi vinkar hejdå till Filip! :) myssöndag!

When you feel so tiered but you can't sleep

publicerat i Allmänt;

Tjolahejtjolahopp, eller något i den stilen. Lördagsmorgon och jag är vaken och sitter på bussen. Vad gör man inte för att få en fin lön? Hur som helst igår var en fullspäckad dag. Började med att jag åkte till jobbet och jobbade 10 - 17.30, sen skyndade jag mig in till stan för att äta middag med min syster och vänta på min kusin. Efter det hade jag en plan på att åka hem men istället övertalade Martin mig att följa med honom på chillkrök. Visst var det trevligt, men fy så trött jag är idag.. Dagens planer ser ungefär likadana ut. Jobba 10 - 14, sen åka in till stan och möta upp min kusin och syster för att även spendera natten med dom! Kusinmys :)

Torsdag

publicerat i Allmänt;

Igår blev det ingen promenad med Frida så istället fick jag promenera själv. Efter det blev det snabba puckar då jag på 4 minuter var tvungen att skynda mig till bussen för att ta mig dit Tim, Martin, Felix, Mathilda och Linnea befann sig. Blev lite kortspel och småprat och jag kände mig så duktig över att jag bara smakade lite vin. För jag har bestämt mig, jag ska inte dricka så mycket alkohol nu när jag kommit igång med träningen och är hälsosam. Jag kan ha kul utan sprit :) nu är jag iallafall på jobbet och jobbar till klockan 18 ikväll :) ha en fin dag!

Drömmer mig bort...

Smoothie recept

publicerat i Mat och recept;

Fick en fråga från en läsare om jag inte kan skriva receptet på min smoothie som jag gjorde imorse, och absolut kan jag göra det! :)
 
♥ En och en halv dl passionfrukt, hallon och vanilj yoghurt
♥ En och en halv dl frysta hallon
♥ En halv dl äppeljuice
♥ En halv dl havregryn (bara för att göra den lite mer matig) 

New in

publicerat i Nytt i garderoben;
 
Nu när jag är hemma hos Martin har jag inget bra ställe att ta kort på, så det fick bli en bild lånad från LIndex hemsida på min nya älskling. Måste säga att färgen inte är rättvis på bilden då den är mycket mer färgstark i verkligheten! :) 

Träning

publicerat i Allmänt;

Sitter på tåget på väg in till stan för att träna. Mötte upp mamma en snabbis i centrum nyss också och fick med mig en tröja :) åt en super god frukost imorse också. En tropisk smoothie och 2 kokta ägg. Mums! :) efter gymmet blir det att åka hem till Martin och äta middag sen ska jag ut på en powerwalk med Frida! :)

Påsken

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
 
Jga har verkligen haft en jättemysig påsk. Hur skön och härlig som helst!! Kändes lite segt att åka hem igår, men men. Man ska väl avbryta när det är som bäst. Eller hur brukar man säga? Igår kväll blev det iallafall bowling med Martin och hans brorsa, och idag ska jag försöka ta mig till gymmet och sen möta upp Martin för att äta glass i solen :) Hoppas eran påskhelg har varit bra!