The lucky one

publicerat i Allmänt;

Efter biomys till filmen the lucky one med fantastiska fyran är vi nu på väg hem till mig. Filmen var hur bra som helst och den rekommenderar vi alla verkligen!!

I'll never let you fall

publicerat i Allmänt;

Sitter på roslagsbanan på väg hem efter en natt hos mitt hjärta. Idag har vi inte alls gjort mycket, vakna vid tolv åt frukost och tog det lugnt. Innan jag skulle till tåget tog vi en liten promenad vid vattnet och bara myste. Nu ska jag möta upp mina favoriter, livet är allt bra!!!!

 

HoNgame

publicerat i Allmänt;
har precis avslutat mitt första HoNgame med Axvob och det gick bra, vi vann! min nya gamekompis. vet inte vad jag egentligen skulle skriva, ville bara berätta det!

Godmorgon världen!

publicerat i Allmänt;
eller godmorgon och godmorgon, god förmiddag är nog det man skulle säga just nu. Nåja, eftersom jag inte blir friskare så är jag hemma idag också, dock måste jag självklart ta mig vidare till skolan lite senare för att göra engelska np, också mit tredje nationella den här veckan. Det känns som att lärarna prickar in det där med prov ganska bra om jag får säga det själv.

Du säger att du minns och att det känns som igår, men det var för längesen för att ens komma ihåg.

publicerat i Allmänt;

Har bäddat ner mig i sängen och ska påbörja Elsas värld, boken som jag valt att läsa i svenskan. Den kommer bli utläst fort, det vet jag. Så har det gått med dom andra böckerna och jag känner igen mig i Elsa. En dum blondin som inte riktigt förstår sig på världen, som alltid lyckas hamna i trubbel men som också lyckas skratta bort alla bekymmer och ta varje dag som den kommer.

Longchamp

publicerat i Allmänt;

Står i regnet och väntar på bussen. Men med Justin i mina öron blir allt bra ändå. Efter skola tog jag bussen mot Stureplan för att införskaffa mig en ny älskling. Kände att jag behövde det nu när jag är sjuk och allt. Hur som, mer av den får ni se när jag kommer hem!

Nostalgi

publicerat i Allmänt;

Sitter på tåget på väg till skolan och har high school musical i mina hörlurar, nostalgi!! Jag kommer ihåg när jag såg på minst en av filmerna nästan varje dag förut, haha nörd. Åh, nu måste jag hitta någon som vill ha ett HSM maraton med mig! Jag tror aldrig jag kommer kunna bli för gammal för dom filmerna, hehe..

Sjuk och trött

publicerat i Allmänt;

Ligger i sängen som jag har gjort hela dagen, förutom när jag försökte få i mig lite lunch. Har kanske sovit 70 procent av den här dagen och jag är fortfarande helt utmattad. Fryser gör jag samtidigt som jag svettas, huvudet gör ondare och ondare och halsen ska vi inte tala om. Om vi säger såhär, det blir soppa för min del till middag, då förstår ni nog. Det värsta av allt är att jag inte bara kan koncentrera mig på att bli frisk, skolböckerna får man inte vara utan, dom ligger där och väntar på en, som vanligt.

On my way home

publicerat i Allmänt;

Vaknade upp bredvid mitt hjärta imorse, världens bästa känsla. Nu sitter jag på tåget på väg hem, min hals vägrar nämligen fungera så idag stannar jag hemma och kurerar mig inför de tre prov jag har imorgon och i övermorgon. Ha en fin dag ute i vårsolen!

 

 

Kill me, please

publicerat i Allmänt;

Helt ärligt börjar jag undra om folk inte vet hur man beter sig?! Jag satte mig på en sexa på tåget och förväntade mig en lugn resa till skolan, men icke sa nicke. Efter första stationen kliver det på en kärring med världens största hund som börjar typ nosa och slicka på min väska, seriöst!?! Efter tre stationer kliver det på någon jättefamilj med 146 ungar som sätter sig där jag sitter. Inte nog med det så vet inte barnen vad lugn betyder utan börjar sparka och ha sig, så även min väska fick sig några slag därifrån med. Nu sitter jag här med en hund under mina fötter, en hel drös ungar med leriga kläder och som äter mosad banan, och en stank som inte är så väldoftande och försöker förbereda mig inför nationella. Bra start på dagen.

If your sky is falling, just take my hand and hold it

publicerat i Allmänt;

Efter en relativt seg dag befinner jag mig på tåget som tar mig hem. Imorgon är det svenska nationella och om jag räknat rätt så har jag tre nationella, ett ekonomiprov, en stor engelskainlämning, en idrottsinlämning och lite tyska läxor på det den här veckan. Känns som att lärarna försöker kolla om vi lever, eller snarare försöker få oss att kollapsa av stress. Hur som, att klaga hjälper inte, men helt ärligt känns det mycket bättre efter man fått klaga av sig.

Into the blue

publicerat i Allmänt;

Ligger i sängen och kollar på in to the blue med mitt hjärta och äter ben & jerrys, hur gott? Vid fem kommer pappa och hämtar mig och då övertar jag förarsätet och kör hem! Dags att koncentrera mig på filmen, vi hörs :)

@ roslagsbanan

publicerat i Allmänt;

Efter en riktig toppen dag igår med min farbror på besök fick jag också ett helt spontant sovsällskap. Därav har ni anledningen till att bloggningen uteblev! Hur som, vaknade upp bredvid min fina och nu sitter vi på väg till Täby där det blir grillkväll hemma hos honom med grabbarna, min natt, ja den spenderas också där! Vi hörs mina vänner <3

With me is where you belong

publicerat i Allmänt;

Sitter på tåget på väg hem från en helt otrolig kväll. Mötte upp min fina och tog en promenad på Djurgården, väldigt kort dock eftersom jag både frös och hade skavsår. När jag fick min vilja igenom gick vi tillbaka till Östermalm och åt en supermysig middag på Texas longhorn och hade det hur bra som helst! Jag måste helt enkelt vara världens lyckligaste, man kan inte må så mycket bättre än vad jag nämligen gör!

Trötter

publicerat i Allmänt;

Efter en natt som endast gav tre timmars sömn är jag lite halvt död, dock är jag inte den ända som är trött, jag har Frida på min sida. Om hon är trött av Sömnbrist eller bara matte, vet jag inte, antar att det är matte eftersom hon är sååååå extremt duktig!

Företagsekonomi

publicerat i Allmänt;

Jag känner mig ganska duktigt. Hur lite lust jag än hade med att plugga har jag lyckats skriva två sidor och ska inte sluta förena jag är klar med den här inlämmningsuppgiften. Min lärare sa Max 5 - 6 sidor, bara 3 sidor kvar då att fylla ut med hjälp av dom två punkterna kunder och konkurrenter... Wish me luck!

U smile, I smile

publicerat i Allmänt;

Jag har intagit soffan och ligger och lyssnar på Justin Bieber (läses världens bästa). Känner mig lite halvt uttråkad men har absolut ingen lust att sätta nig vid datan och skriva klart företagsekonomin, då är jag hellre uttråkad. Mitt öga känns helt jag vet inte vad och det känns ju inte bättre när jag tänker på att jag inte får sminka mig på en vecka.. Tjohej livet leker.

Sjukling

publicerat i Allmänt;

Imorse när jag vaknade hade jag hur ont i ögat som helst så jag beslöt mig för att ringa till doktorn. Klockan tre fick jag en tid och nu sitter jag här med en hel del mediciner igen, både antibiotika och några servetter som ska rengöra ögat. Känns som att antibiotika börjar bli min grej, 5 kurer på 9 månader, ganska bra jobbat!

Morning!

publicerat i Allmänt;

Godmorgon mina vänner! Hoppas ni sovit både gott och sött. De få timmarna jag sov inatt var helt underbart sköna. Ni är lovet slut, men om 40 dagar börjar det bästa lovet av dem alla och jag kunde inte längtar mer!!

When you have to study, even the wall of your bedroom looks more interesting

publicerat i Allmänt;
Precis när jag tänkte bege mig ut på en långpromenad med mamma försvann solen, så jag har bestämt mig för att ta tag i skolan och få undan en hel del plugg. Segt, men något man måste göra. Ikväll blir det iallafall något jag gillar att göra, nämligen både träning och bilkörning! Nej, det är väl dags att börja beta av berget med plugg nu, ju fortare jag börjar, ju fortare blir jag klar..

Titanic

publicerat i Allmänt;
Kom hem för inte allt för länge sen. Jag har nämligen varit på bio med min fina och sett Titanic 3D, lite kul att vi faktiskt lyckades pricka in att se den idag när det är precis 100 år sedan hon sjönk. Innan bion var vi hemma hos mig och lagade lite mat, tog det lugnt och hade det bara allmänt kul! En helt otroligt bra dag måste jag säga ♥

good morning

publicerat i Allmänt;
sitter och äter frukost just nu, vaknade lite senare än vad jag hade planerat om man säger så. Jag får väl lov att tacka gudarna för att jag hade mobilen på vibraton så jag hörde att det ringde, annars hade jag väl sovit bort hela dagen.. Nåja, om en timme ska jag sitta på bussen på väg till centrum, fråga mig inte hur jag hade tänkt hinna, men på något sätt fixar jag det! Nu är det dags att skynda, vi hörs ♥

Godmorgon

publicerat i Allmänt;

Sitter på tåget på väg in till stan. Att jag både är vaken och on my way såhär tidigt förvånar mig något, ibland överraskar jag mig själv. Hoppas ni får en toppen dag, puss!

 

Trött tjej

publicerat i Allmänt;
Efter en dag med både skratt och mys ska jag snart krypa ner under täcket och välkomna john blund. Först ska jag bara se gårdagens avsnitt av lyckan i LA och förbereda mig inför morgondagens planer som kommer ungefär se likadana ut!

It's just a bad day, not a bad life

publicerat i Allmänt;
Den här dagen har varit ganska värdelös måste jag säga. Har inte gjort någonting alls förutom att jag mötte upp mamma efter hon slutat och köpte hårvårdsprodukter. Men det måste väl finnas dåliga dagar, för att man ska känna att dom bra dagarna är bra. och en sak är säker, imorgon kommer bli en bra dag♥

Good morning sunshine, rise and shine!

publicerat i Allmänt;
Jag känner mig hur trött som helst och har lust att krypa ner under täcket igen och sova några timmar till. Det ska jag dock inte göra, för troligtvis möter jag upp Frida inne i stan idag för att mysa och bara ha det allmänt bra. Sitter väl mest och väntar på att hon ska höra av sig så jag får reda på om hur det blir!

Powpow

publicerat i Allmänt;

Efter lunchen blev det lite solning med Annie och nu sitter vi hemma hos henne och kollar på O.C samtidigt som vi dricker våra smoothies, hur gott som helst! Om ungefär en timme beger vi oss till gymmet för ett styrka medel pass, duktiga tjejer!

Lunch time

publicerat i Allmänt;

Sitter på nancys och äter lunch med mina fina! Råka försova mig en timme hehe men nu är jag här! Ska väl inte va så osocial så vi hörs sen!

 

Godnatt!

publicerat i Allmänt;
Efter att ha legat och pratat med min fina i 3 och en halv timme är det kanske dags att lägga huvudet på kudden och sova några timmar. Godnatt, vi hörs imorgon!! ♥

New in

publicerat i Allmänt;

Då har jag införskaffat mig ett par nya vita converse, rättare sagt var det pappa som tyckte mina förra var så smutsiga att det var dags för ett par nya, hehe!

 

"Always together never apart, maybe by distance but never by heart"

publicerat i Tankar;
Ni förstår nog inte hur mycket jag saknar att ha min syster här hemma. Att ha någon att stänga in sig i rummet med och prata om sånt som bara syskon förstår sig på, att ha någon som har delat varje dag sen du föddes brevid dig, att ha någon att bråka med, men framförallt att ha vetskapen om att vi kommer träffas varje dag. Men nu är det inte så, vi har tur om vi träffas en gång i veckan. Det var så skönt när du var hemma idag igen, allt föll på plats då. Min fina syster, jag både saknar och älskar dig hur mycket som helst.

Nothing worth having comes easy

publicerat i Allmänt;

Glad påsk på er! Snart kommer farfar och min syster hit så då blir det lite påskägg och påskmiddag. Hur mysigt som helst!! ikväll blir det partaj igen med brudarna, så jag tror knappast att den här dagen kan bli bättre :) ta hand om er, puss!

happiness

publicerat i Allmänt;
Även denna natt kommer inledas med ett leende på läpparna. Jag känner mig så fruktansvärt fånig som går omkring med ett leende som aldrig försvinner dagarna i ända. Men det är okej att göra det, det är okej att känna att man svävar på rosa moln och det är mer än okej att känna ren glädje! Godnatt mina vänner, sov så gott!

SATC

publicerat i Allmänt;

Har precis slängt mig i sängen och ligger och kollar på sex and the city. Gaaalet skönt måste jag säga!!

Träning

publicerat i Allmänt;

Sitter i bilen på väg till gymmet, måste säga att jag känner mig duktig, klockan 10.00 en långfredag!

Godnatt

publicerat i Allmänt;

Nu ska jag sluta mina blå och sova. Livet är alldeles för bra ibland <3

Påskägg

publicerat i Allmänt;

Detta lov kunde inte börjat bättre. När jag kom hem så sätter jag mig vid datan och sen hör jag hur pappa börjar ropa ute i vardagsrummet "vad är det för hare som hoppar omkring här inne? Felicia kom och kolla han har lämnat något där borta" och när jag går dit ser jag att det ligger ett Ray Ban fodral där med ett par pilot solisar i. Tack mamma och pappa (påskhararna) för det förtidiga påskägget, ni är världens bästa! Nu får solen mer än gärna börja titta fram oftare!!

 

 

Fikadag

publicerat i Allmänt;

Sitter på bussen på väg hem. Efter skolan begav sig jag, Jennifer, Melina och Enzo till mitt nya stam ställe på biblioteksgatan och fikade. Tog en smoothie, precis som igår innan jag mötte upp Sarah för att fika ytterligare en gång och ta igen en hel del skvaller!

 

Nyinköpt

publicerat i Allmänt;

Sprang in på NK innan skolan och köpte mitt Marc Jacobs skal och en chailatte. Nu sitter jag och väntar på att tjejerna ska äta upp så vi kan bege oss mot dagens första och sista lektion!

 

 

Lunch

publicerat i Allmänt;

Sitter på smörgåsboden och ska luncha med Frida. Vi slutade 10.15 idag, hehe skönt och på företags ekonomin var det ända vi gjorde kollade film. Så en riktig Chilldag är vad det är! Dags att äta så vi kommer vidare till marc Jacobs sen :)

Don't let me go

publicerat i Allmänt;

Godmorgon mina vänner! Sitter på bussen på väg till tuben. Är hur trött som helst så att lovet börjar imorgon kväll sitter ju inte helt fel. Idag slutar jag 11.40 så då blir det nog lite lunch innan jag åker till NK och Marc Jacobs butiken för att kolla skal till telefonen. Ta hand om er, kisses!

Lyckan i LA

publicerat i Allmänt;
Ligger i sängen och kollar på lyckan i LA, fyfan vad jag vill åka dit och vara Au pair med frida nu! shopping, värme, snygga collage killar osv. Ja, vi får väl se vad som händer efter trean! Är hur trött som helst, så när det här är slut ska jag föna håret och sen sova. hur skönt som helst, sömn är vad jag behöver!

Regnbågstårta

publicerat i Allmänt;

Nu har han gjort det igen. Ja, nu har nämligen Carl i min tyskagrupp bakat till oss igen, och denna gång inget mindre än en regnbågstårta. Hur coolt som helst må jag säga!

 

 

Stop existing and start living

publicerat i Allmänt;

Sitter i datasalen med fridisen och försöker lära Aleksandar tyska, går väl sådär haha. idag är det en lång dag, börjar åtta och slutar klockan fyra. Två muntliga prov har jag också, tyska och idrott.. Buu! Efter skolan åker jag till gymmet för att kötta lite med Elin, först gym sen boxning! vi hörs!

 

 

You probably won't remember the thing I won't forget.

publicerat i Allmänt;

Godkväll finisar! Efter en hektisk dag har jag nu landat i sängen och försöker stress plugga idrott, dock tror jag att provet imorgon är ganska enkelt men det är ju aldrig fel att vara väl förberedd. Min nya kärlek har kommit så nu mina vänner kan jag lova er en riktigt bra uppdatering! Sov så sött nu, så hörs vi imorgon <3

Bebo

publicerat i Allmänt;
Nu har jag sett något sött. Nämligen lilla Markus som är 3 dagar gammal. Så liten, så söt och så mysig. Ja, efter att jag lagat min mat så sprang vi över till våra grannar och kikade på underverket och jag måste ju säga grattis till dom stolta föräldrarna!

You want results? then train like it

publicerat i Allmänt;
Klockan 11.15 vaknade jag och klockan 12.00 stod jag, Felicia och Elin och köttade på gymmet. Vid två tog vi bussen ner till centrum där jag köpte en penna och sedan satte vi oss på bussarna hem. Nu håller jag på att laga lite lunch och sedan ska jag slänga mig i sängen och kolla på SATC! ♥