happy friday

publicerat i Allmänt;
Ska lägga mig ute på balkongen och sola snart. Bilden är tagen i helgen så det är betydligt varmare och soligare än vad det ser ut som. Ikväll ser planerna ut så att jag ska vara med kia. Först ska vi på någon dansuppvisnning sen ska vi sätta oss och mysa någonstans. En riktig tjej kväll helt enkelt! Låter inte helt fel må jag säga :) 

me today ♡

publicerat i Dagens outfit;
♡Jacka - Monroe   ♡Väska - LV   ♡Jeans - H&M   ♡Sjal - mammas   ♡Tröja - Twist & tango   ♡Örhängen - Marc Jacobs

Medina - miss Decibel

publicerat i Musik;
 själva låten börjar på 0.36
Så himlans härlig låt, blir verkligen glad och får massa sommarkänslor när jag lyssnar på den!

bio tajm

publicerat i Allmänt;

Jag alldeles nyss!
Har precis pluggat klart och gjort iordning mig för att åka på bio med min kärlek. Har velat se studenfesten ett tag nu, så idag passar vi på. Har både haft svenskaredovisning och halva muntliga matte NP idag, så det förtjänar jag. Imorgon är det dags för samhällsprov och jag känner mig redo! Vill bara att att veckorna ska gå så fort de bara kan. Sommarlovet känns så nära men ändå så långt bort!!

Spakväll

publicerat i Skönhet och hälsa;
Idag blev det inte mycket gjort. Somnade i två timmar efter jag åt lunch och sedan har jag och Martin haft en riktig spakväll med ansiktsmask, kroppsskrubb, bubbelbad osv. Var väldigt välbehövligt och även skönt att få koppla av när allt är så stressigt! :)

nytt i garderoben

publicerat i Nytt i garderoben;
Fick med mig denna härliga skapelse hem i lördags. Köpt på salt, och jag kan inte bärga mig tills jag får bära upp den tillsammans med ett par brunbrända ben, ett finare svart linne och min speedy LV. Lovely!

lunch och plugg

publicerat i Allmänt;
Kom hem från skolan för ungefär 1 timme sen och håller på att laga lite lunch. Efter det ska jag plugga och få en hel del gjort trots att jag är hur trött som helst. Jag har nämligen 7 prov/inlämningar den här veckan och 5 prov/inlämningar nästa vecka kvar. Satan vad skönt det ska bli med sommarlov. Behöver det som aldrig förr, och alla planer för sommaren får mig bara att längta ännu mer. Älskade sommar♥

chanel 535

publicerat i Skönhet och hälsa;
Fick ett nytt lack från Chanel igår av mitt hjärta. Så himlans fint och jag blev så glad eftersom jag letet ihjäl mig efter just den färgen men inte kunnat hitta den någonstans. Så ikväll ska naglarna målas om och få en touch av 535 may. Tack tack tack älskling!

Solig dag med Eveliina

publicerat i Allmänt;

Jag alldeles nyss!

Godmorgon! Äntligen lite sol ute, och det ska utnyttjas med Eveliina. Vi ska åka in till stan och mysa, shoppa, äta middag tillsammans och se vart världen tar oss. Senare ikväll ska jag träffa Martin som jag inte träffat på 2 dagar, miss him! Men innan det ska jag hjälpa mamma och pappa att hitta lite fina blommar och sånt. Hörs lite senare! :)

Nytt hemklickat

publicerat i Nytt i garderoben;
Hittade två riktigt fina klänningar som kommer bäras utav mig i sommar. Är otroligt nöjd och håller tummarna för att de passar när de kommer!

plugg och gossip girl

publicerat i Allmänt;
Idag är dagen då jag egentligen skulle skrivit mattenationella, vilket jag har ångest över. Jag vill så gärna åka iväg och skriva det. Skriva mitt sista matteprov någonsin. Men när till och med min mattelärare ber mig stanna hemma så finns det väl inte mycket annat att göra än att stanna hemma. Inatt hade jag iallafall svårt att sova, gjorde riktigt ont i ryggen så låg mest och vred och vände på mig. Om jag låg på ett sätt förlänge började det göra ont. Men några timmars sömn fick jag iallafall. Idag ska jag plugga, repitera matte och göra klart min engelska. Svenskan lyckades jag göra klart igår. Så de tunga moment som är kvar innan sommarlovet för mig är 3 uppgifter i engelskan, ett prov i juridik samt mattenationella när jag nu får göra det. Nu ska jag ta en paus och kolla gossip girl, vi hörs! :)

Sjuk och ont

publicerat i Allmänt;

Bild från sist jag fick en hjärnskakning
Blev ingen vidare uppdatering igår, men bloggen var det sista jag tänkte på. När jag vaknade igår så mådde jag jätteilla och efter ett tag så spydde jag. Efter det kändes allt jättebra och jag trodde det dåliga var över. Men icke sa nicke. Några timmar senare började jag kallsvettas och fick svårt att andas. Så jag satte mig i köket och tänkte äta något litet för att få tillbaka lite energi. Mer än så kommer jag inte ihåg för jag vaknar upp på golvet med ett huvud som slagit i spisen, en stol som välts bredvid mig och med en stol halvt över mig. Alltså hade jag svimmat igen. Mamma och pappa kom hem från jobbet på direkten och hel kvällen fram tills nio var jag helt genomskinlig och hade ingen färg i ansiktet eller resten av kroppen. Jag kunde inte göra annat än att ligga ner. Idag mår jag bättre men har riktiga smärtor i hela ryggraden, nacken och huvudet. Jag känner mig lite halvt yr sen hjärnskakningen men färgen är tillbaka och jag har börjat småäta igen! :) Så nu vet ni om bloggningen blir lite sådär de kommande dagarna. Hoppas allt är bra med er!!!

En dag i naturen

publicerat i Allmänt;
Bilderna är tagna i fredags och får inte användas någonstans utan att fråga mig först
Idag har det varit vandring som varit aktiviteten. Promenerat 1 mil med skolan i strålande sol. Kan låta skönt, men mitt i skogen bland bitandes pissmyror, stickande mygg och stekhet värme var det inte något vidare. Men nu är det gjort och jag är redo för mitt slutbetyg i Idrott och hälsa 1b. Hoppas ni haft en fin dag!

Besök hos farfar

publicerat i Allmänt;
Dagen har sett ut så att vi har varit hemma hos min farfar i princip hela för och eftermiddagen. Firade att han fyller år och åt tårta. Fina bilen visades också och damn vad jag tycker den är fin. Efter besöket hos farfar blev det en tur till mio för att äta på Waynes och sedan inhandla nya utemöbler. Fint blev det och nu har nog mamma fått sitt lugn och kan börja fixa och trixa med blommor och allt vad nu sommaren innebär. Vad jag har gjort nu på kvällen är att plugga, plugga och återigen plugga. Har skrivit klart företagsekonomin, och håller nu på att skriva klart idrottsinlämningen. Senare blir det matte innan jag kan koppla av. Händelserik söndag med fullfart♥

Dagens spektakel

publicerat i Allmänt;

Efter springturen idag åkte vi och köpte färsktbröd, pålägg och juice. Efter det fixade vi oss och begav oss in mot stan. Första stoppet var vid Louis Vuitton då jag var tvungen att fråga en sak om min schal jag fick i höstas. Sedan begav vi oss till swarovski där jag skulle prova vilken storlek jag har i ringen jag önskat mig och slutligen på Thomas Sabo butiken innan vi begav oss mot gamla stan för att äta lunch på vapiano! Nu sitter vi hemma hos Martins syster och kollar på Eurovision song contest! Hoppas ni haft en bra dag :) kramar!

Morgonträning

publicerat i Allmänt;

Godmorgon mina vänner! Är redan uppe och är klarvaken. Pappa knackade på min dörr för 20 min sen, så nu ska jag övningsköra till spåret och sedan ska jag. Martin och pappa springa några varv. Morgonträning på högsta nivå!

sommarkänsla

publicerat i Allmänt;
oj vilken dag. En riktigt härlig försommar eftermiddag/kväll. När jag kom hem från skolan började jag att lägga mig ute på gräsmattan och sola, sedan blev det att gå ner till båten som pappa höll på att sjösätta, efter det en liten snabb tur med båten och nu håller vi på och grillar i kvällssolen. Hur mysigt är inte det? Perfekt fredag♥

Ny älsklingsgris

publicerat i Allmänt;
Fyndade en ny spargris i min mormors affär när vi var i Hälsingland. Den passar perfekt in på mitt rum och var så ful att den blev söt. Den har bidragit till att det är kul att lägga undan pengar, för att sen öppna den om några veckor/månader och få en poff jättestor bonus cashflow. Känns otroligt bra, och nu sparar jag ihop extra pengar till Egypten så jag kan shoppa på marknader och åka på massa utflyckter! :)

Rosa naglar

publicerat i Allmänt;
Nu har jag nymålade fina vårnaglar! Är supernöjd med färgen och det blev precis som jag tänkt mig :)

Smycken jag inte skulle säga nej till

publicerat i Skönhet och hälsa;
Två fina armband från Thomas Sabo
 
Ett berlockarmband från Pandora (exempel på hur det kan se ut på bilden ovan) dock med andra berlocker

Världens finaste ring från Swarovski
Jag kan ju alltid önska mig dessa fina smycken i 18års present och hålla tummarna ♥

Mys med Sarah

publicerat i Allmänt;

Har spenderat den här dagen med Sarah. Har både fikat, ätit och fönstershoppat. Åååh vill flytta hemifrån nu typ! Snart är det dags för 5 års kalas, så ska fixa mig lite snabbt nu :) hörs senare!

träningsdags

publicerat i Allmänt;
Large
Hade engelska nationella idag, efter det hade vi två lektioner och sedan valde jag att stanna kvar i skolan och plugga matte inför matte NP nästa vecka. Gick väldigt bra :) efter det åkte jag och shoppade lite, som ni såg här under, träffade även min saknade syster en stund, myspys och nu ska jag och M snart ut på en löptur och sedan kolla på eurovision. Härliga tisdag!

new in

publicerat i Skönhet och hälsa;
Fyndade lite godsaker efter skolan idag. Älskar färgerna på nagellacken, så himlans somriga! Ser framför mig brunbränd kropp tillsammans med naglar i någon av dessa färger. Hur fräscht kommer inte det bli? galet! Kände även att det var dags att införskaffa mig en ny neccesär, som var riktigt fin den med!

kvälls spektakel

publicerat i Allmänt;
Såhär på kvällskvisten bestämde sig jag, mamma och Martin oss för att promenera ner för backen och hälsa på pappa som fixar och trixar med båten inför sjösättningen på torsdag. Mycket skratt och kärlek. Finaste familjen och finaste pojkvännen♥

After workout

publicerat i Allmänt;

Sitter på waynes och äter en yoghurt med müsli efter ett riktigt bra styrkepass. Väntar på att Martin ska sluta jobbet och medans tänkte jag läsa min urtråkiga svenska bok, skönt att få det gjort! När vi kommer hem blir det en löptur och sedan plugg :) effektiv och skön måndag!! :)

Favorit i repris

publicerat i Allmänt;

Även denna söndag spenderades med thaimat och mys vid samma klippa i solen. Martin sa en fin plan om framtiden, hus vid vattnet med en halvstor motorbåt så vi kan åka och luncha på saltis, sommarhus uppe i Norrland och 2 eller 3 fina barn. Låter inte helt fel det!!

Världens bästa helg

publicerat i Allmänt;
Förlåt för den dåliga uppdateringen men mitt internet funkade inte som vanligt där uppe, sen så ville jag spendera all tid med världens bästa. Den här långhelgen har iallafall bestått utav morgon löpturer med Filip och Martin, kortspel, cykelturer, fotboll och badminton på kvällarna, leka burken och ur fegande av nattbad, shopping, en tur till gammelmormor, hon är så saknad, och en himla massa mys! Lugnt den bästa helgen på väldigt väldigt länge. Fick även reda på att min mormor blivit hundägare så nästa helg kommer det en vovve dit. Vill så gärna åka upp snart igen och mysa med honom. Söthunden :) hoppas ni haft en bra helg, vi hörs när jag kommit hem! 

Roadtrip

publicerat i Allmänt;

It's time! Nu beger vi oss ut på en roadtrip, jag och Martin. Vårt mål är att komma fram till Hälsingland där jag har min släkt. Hem kommer vi på söndag! Lovely weekend! :)

Godnatt

publicerat i Allmänt;
Åt en jättegod middag med Martin. Blev toastskagen till förrätt och kött och pommes till varmrätt. Efter det åkte vi till Katrin, Felix och Tim och har hängt där tills nu :) snart är det dags för sängen men innan dess ska jag äta kvällsmat! Godnatt ❤

prov hela dagen

publicerat i Allmänt;
Tumblr_m9b3ihbddw1rqcfj2o1_500_large
Skulle inte säga nej till att slänga mig i den sängen nu...
Det här var den tyngsta dagen i skolan på läänge. Från att jag kom till skolan till att jag gick där ifrån hade jag konstant prov med undantag för sals byte. Usch, för sånt. Är helt slut i huvudet nu. Lyckades iallafall skriv ihop 18 sidor på 2 timmar timmar på ekonomiska historian så lär ha fått med allt jag behövt. Tyskan var riktigt svårt, till och med vår lärare sa det men ja hoppas på ett godkänt iallafall, vilket jag inte tror är omöjligt! Nu är det iallafall ledighet och det ska jag njuta av. Jag och Martin ska ut och äta sen blir det hem till några kompisar ikväll för att grilla och kröka lite! :)

Nya träningskläder

publicerat i Nytt i garderoben;

Efter skolan mötte jag upp Martin för att kolla på nya träningskläder. Det ger så mycket mer inspiration till träningen tycker jag och alltid kul med lite nytt :) så det fick bli en rosa sport bh och ett par svarta träningsshorts till sommaren!!

På väg till skolan

publicerat i Allmänt;

Sitter på tåget på väg till skolan. Är riktigt glad idag, har fått reda på massa bra nyheter så livet kan inte vara något annat än bra just nu! :) idag har jag iallafall två prov, tyska nationella och ekonomisk historia, segt men efter det är jag ledig i fyra dagar!! Det ska firas ikväll med träning och vänner :D

Godnatt min skatt

publicerat i Allmänt;
Har pluggat ekonomisk historia sen jag kom hem medans min sömtuta legat och sovit. Väckte liv i honom för en timme sen för att gå ut och springa. Ökade distansen och minskade tiden. Så himla bra! Nu ska vi lägga oss och kolla på safe house. Myspys ♥

be active, get sweaty, feel great, repeat

publicerat i Allmänt;
Large
Idag är jag nöjd med min träning! Åkte till gymmet och körde styrka 1 timme innan skolan, och nu på kvällskvisten var jag och Martin ute och löpte. Känns så otroligt skönt och inatt kommer jag sova gott! Har för övrigt haft tyska nationella idag, hoppas på att det gick bra och imorgon har jag svenska redovisning/diskussion. Allt flyter på bra och nu är det bara 2 dagar kvar innan långhelg!

new in from Esteé Lauder

publicerat i Nytt i garderoben;
införskaffade mig ett nytt nagellack idag från Esteé Lauder. Hade tänkt mig ett från chanel, men hittade ingen färg som föll mig i smaken så det fick bli detta. Ska bli spännande och se om de håller bättre än budget lacken! upp till bevis helt enkelt!! :)

Mys vid vattnet

publicerat i Allmänt;
Åååååh vad mysigt vi haft och har. Riktig sommarkänsla över det hela! Nu ska vi fortsätta mysa hemma framför en film och ben and jerrys. världens bästa❤

Sunny sunday

publicerat i Allmänt;

Kom hem för en liten stund sen efter en löptur med Martin i solen. Var ute sammanlagt i en timme, dock med promenad dit och hem. Riktigt skönt! :) nu är vi på väg att köpa thaimat och jordgubbar för att sedan mysa och äta på bryggan vid Martin! Älskar söndagar när de är såhär!!

30års kalas

publicerat i Allmänt;

Kalaset började först med lite mingel och mat, sen blev det dans och presentöppning och återigen dans och lite bus med barnen! Jag hade det verkligen jätteroligt igår, och det tror jag alla andra också hade!!

Victoria's secret party

publicerat i Allmänt;
Kom nyss hem från Victoria's secret partyt och fick med mig lite smått och gott hem! Nu är det dags att packa väskorna och sedan bege sig mot andra festligheter! 

Springtur på morgonen

publicerat i Allmänt;

Godmorgon! Vaknade runt nio och nu har jag snörat på mig löpskorna och satt på mig träningskläderna för en härlig runda såhär på morgonen! När jag kommer hem sen igen väntar en stor frukost med bland annat våfflor och färska hjortron! Sen är det bara att fixa om sig för att åka först på ett Victoria's Secret party och sedan 30 års fest ute på Värmdö för Martins syster. Full rulle hela dagen! :)

träning- och mysfredag

publicerat i Allmänt;
Har precis kommit hem från en löprunda med Martin. Gick förvånadsvärt bra, och är jättenöjd! :) Nu ska vi äta tacos med min familj och sen mysa framför tv:n med mamma och pappa! Riktigt härlig mysfredag ♥

Kärleken till att resa

publicerat i Resor;
Vilket fint väder det har varit idag! Drömmer mig så himla lätt bort till värme och solen, men idag var det inte långt ifrån. Att resa är bland det bästa som finns, få upptäcka och se nya platser i världen. På bilden ovan är från i somras när jag var på mamma mia ön Skopelos, oh god vilket underbart vatten det var där! Årets reseplaner är först Egypten i Augusti och sedan fira ett år i London. Tror det blir awesome, ett nytt och ett bekant ställe. Läääängtar!

Godmorgon!

publicerat i Allmänt;

Hade verkligen ingen bra start på morgonen idag. En stund efter att jag klivit upp och börjat fixa mig blir det svart för ögonen och allt bara snurrar och sen faller jag. Så idag blir det ingen skola för min del! Ska sätta mig ute i solen lite senare och plugga matte och samhällsekonomi. Hur kvällen ser ut vet jag inte, men antar att det blir ganska lugna planer! :) 

Min och Martins historia ♥

publicerat i Allmänt;
Jag fick en fråga om hur jag och martin träffades samt hur vårt förhållande är, så tänkte passa på att berätta vår kärlekssaga!

Min och Martins historia började egentligen ett år innan den började på riktigt. Martin hade spanat in mig på facebook med tips av sin kompis som är tillsammans med min kompis, och jag hade hört en hel del om honom från Frida. Men jag tyckte inte han såg så bra ut på bild och så tyckte jag han verkade vara en player, så mer än så vart det inte förens jag och Frida blev bjudna på "efterfest" hemma hos Martin i höstas. Min uppfattning om hans utseende ändrades direkt, och jag förstod själv hur fel jag haft. Dagen efter smsar Frida mig och berättar vad Martin sagt om mig till Fredrik, hon slutar även med att säga "om du vill se vad som kan hända mellan er så måste du ta tag i det, han vet inte hur han ska ta kontakt med dig". Så som den glada och spralliga tjejen jag är skriver jag några dagar senare och tackar för att vi fick komma och att det var kul att äntligen ha träffats! Ganska dirket får jag både ett svar och en utbjudan till dejt. Dock hade jag väldigt väldigt svårt att bestämma mig för vad jag ville tillskillnad från Martin och det tog ett antal dejter innan vi ens pussade eller höll hand. Tillslut föll jag för honom och gud så fel uppfattning jag hade om honom i början. Han är så otroligt underbar på alla sätt och vis!
Både jag och Martin har varit i förhållanden innan och trott vi haft det bra. Men det är inte förens nu som vi förstår vad folk menar med att de träffat "den rätta". Vi är så otroligt lika till sättet och vi älskar att hitta på galna och roliga saker tillsammans. Vi är helt enkelt helt galna i varandra. Självklart har vi våra stunder där vi tjaffsar och bråkar, men vi löser dem alltid på direkten. Vi litar på varandra till tusen, och låter varandra hitta på saker med sina kompisar samtidigt som vi är med varandra varje dag när vi inte har något annat inplanerat. Att framtiden är med varandra är det inga konstigheter om. Man kan aldrig vara 100 procent säker, men ingen av oss ser något som skulle kunna få oss att ge upp. För mig är Martin den jag vill vara med och jag vet att han känner precis likadant.♥
 

Nationellt prov

publicerat i Allmänt;

Har precis skrivit klart engelska nationella, gick jättebra så jag hoppas det visar sig lite senare på betyget! Sitter ute med Jennifer och väntar på alla andra, sen ska vi gå och köpa lunch. Är så himla sugen på kyckling sallad! För övrigt är jag glad att det är maj, för nästa månad är det juni och skolavslutning!! :D

Onsdagsmys

publicerat i Allmänt;

Ligger i soffan hemma hos Martin och kollar på humorgalan. Är helt slut idag så det sitter fint med en lugn kväll tillsammans med en himla massa godsaker. Snart kommer även glassen fram, mums! Hoppas ni haft en bra dag i solen!! :)

Valborg

publicerat i Allmänt;
Hoppas alla hade en bra Valborg! Jag firade min ute på saltarö med Martin, Katrin, Felix och alla andra. Hade det både trevligt och roligt men mot slutet började för många spåra så då var det inte inte så roligt längre. Förstår inte hur man lyckas bli så full :P men men, efter det hamnade vi hemma hos Martins syster där vi satt ute till 2 på natten innan vi begav oss hemåt. Idag har vi inte gjort mycket alls, ska snart gå och köpa glass och mysa :)