svar på tal

publicerat i Frågor och svar;
Jag har fått en hel del frågor igen på både facebook, instagram och bloggen så tänkte ta och svara på dem här!
 
Har du och Martin förlovat er?
Nej, det har vi absolut inte gjort. Ringen jag fick var ett fint smycke som jag önskat mig och som han tyckte jag var värd. Jag är bara 17 år (snart 18) och att förlova sig är ett alldles för stort steg att ta för mig. Det skulle inte kännas som en "riktig" förlovning och fastän vi vill vara med varandra resten av livet så väntar vi båda två gärna några år. Förlovning för mig innebär giftemål strax där efter och giftemål eller liknande är jag verkligen inte redo för! Nästa stora steg för oss är att köpa en lägenhet ihop! :)
 
Vad heter appen som räknar ner till event som du använder dig av?
Den heter big day och finns både i gratis-version och betal-version. Jag har köpt appen just för att jag kan ha fler event/nedräkningar då!
 
Vad jobbar du med? du verkar trivas så bra!
 Jag jobbar i en kakelbutik som heter Stockholms kakel och fick jobbet då jag praoade där en dag förra våren. I våras ringde de upp min pappa och undrade om jag inte hade lust att jobba extra där ,och att få lite extra pengar i fickan säger jag inte nej till! Jag trivs jättebra och har det i princip alltid kul där. De dagar de är mindre kunder kan det vara lite långtråkigt, men det blir helt enkelt vad man gör det till!

Kommentera inlägget här :